Поділитись:

Студент луцького вишу став чемпіоном України з греплінгу (фото)

Понеділок, 21 грудня 2020, 11:50
Студент луцького вишу став чемпіоном України з греплінгу (фото)

Студент Луцького національного технічного університету Солтан Велієв виборов титул чемпіона України з греплінгу.

Чемпіонат України з панкратіону та греплінгу серед дорослих (фул контакт) відбувся у суботу, 19 грудня, у місті Бровари Київської області, інформує управління у справах молоді та спорту Волинської Облдержадміністрації.

На чемпіонаті спортсмени луцького спортивного клубу «Воїн» показали чудовий результат. Зокрема, студент Луцького НТУ Солтан Велієв став чемпіоном України з панкратіону у розділі «Фул» та членом Національної збірної команди України з цього виду спорту.

Крім того, Іван Мельничук посів ІІ місце у розділі «Традішн» та ІІІ місце у розділі «Фул», Андрій Місюк – ІІІ місце у розділі «Традішн».

Вітаємо спортсменів та тренерів Дмитра Василенка і Андрія Зінчука з перемогою та бажаємо подальших спортивних завоювань і нагород.

Студент луцького вишу став чемпіоном України з греплінгу (фото)Студент луцького вишу став чемпіоном України з греплінгу (фото)Студент луцького вишу став чемпіоном України з греплінгу (фото)Студент луцького вишу став чемпіоном України з греплінгу (фото)Студент луцького вишу став чемпіоном України з греплінгу (фото)Студент луцького вишу став чемпіоном України з греплінгу (фото)Студент луцького вишу став чемпіоном України з греплінгу (фото)Студент луцького вишу став чемпіоном України з греплінгу (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів