Поділитись:

Кращі автори нішевої парфумерії 2020 року*

Четвер, 17 грудня 2020, 12:09
Кращі автори нішевої парфумерії 2020 року*

Діор, Герлен, Шанель – реклама гігантів арома індустрії добре відома, більшість покупців підсвідомо обирають флакони з розкрученим логотипом. Справжні гурмани ароматів шукають унікальні ольфакторні композиції, авторські формули, про існування яких більшість українців навіть не здогадується. У колекції інтернет-магазину brocard.ua представлені лімітовані серії нішевої парфумерії для справжніх шанувальників ароматів.

Paolo & Tiziana Terenzi

Брат і сестра Теренці продовжують сімейну традицію авторських ароматів класу люкс з особливою історією. 

У 2020 році легендарна серія V Canto, що присвячена 5 Пісні Данте, поповнилася двома новими композиціями:

  • Temptation – справжня спокуса, в складі екстракт-парфуму 15 нот, які переливаються від цитрусової свіжості і ніжності троянди до магії мускусу, ванілі, дубового моху, сірої амбри, пачулі і сандалу;

  • Psiche – східна гурманська фантазія у поєднанні магнолії, апельсину, мигдалю і рожевого перцю.

Escentric Molecules

Дебют революційного бренду відбувся в 2005 році в Берліні. Автори створюють моноаромати з особливими властивостями феромонів. Синтезований елемент Iso E Super надає духам особливу привабливість.

Унісекс-новинка 2020 року від Геза Шоена Escentric Molecules Molecule 05 побудований всього на одній молекулі. Проте якій! Це неповторний король ароматів  кашмеран – багатогранний акорд нот квітів, бетону, стружок, хвої, мускусу, дерева.

Незабаром: 2 нові аромати від Escentric Molecules! - Блог Мальва Парфюм

Mancera

Селективна парфумерія розроблена генієм ароматів П'єром Монтале. Ексклюзивний бутік бренду існує тільки в одній точці світу на Place Vendome, в Україні оригінальні аромати від Mancera можна купити в інтернет-магазині BROCARD.

У 2020 році бренд представив лімітовану серію унісекс аромату з деревно-цитрусовими нотами Mancera Vetiver Sensuel Eau De Parfum - симфонія зеленої трави і свіжого саду після дощу.

Mancera - купить на официальном сайте ИЛЬ ДЕ БОТЭ, низкие цены на Mancera  (Мансера) в интернет-магазине

Kilian

З 2007 року люкс-бренд носить ім'я свого засновника - парфумера з поважного роду виробників гранд-коньяків Хенесі. Складні композиції для чоловіків та жінок об'єднані в авторські колекції ароматів. 

В 2020 році в серії Kilian Narcotics вийшов аромат в квітково-фруктовій гамі By Kilian Good Girl Gone Bad Eau De Parfum: османтус, троянда, і апельсин переходять в ноти туберози, жасмину і нарциса і тривають довгим шлейфом відтіненого амброю кедра.

Надрукувати
мітки:
коментарів