Поділитись:

Напади на Семенюка й Тарарая: що відомо зараз

Вівторок, 15 грудня 2020, 19:34
Напади на Семенюка й Тарарая: що відомо зараз

У попередні роки на Волині сталося кілька пограбувань осель відомих волинян.

Наприклад, пограбували і катували родину аграрія Василя Тарарая, пограбували оселю і напали на родину адвоката Сергія Сафулька, так само грабували хату і били Підгайцівського голову Юрія Семенюка. Начальник головного управління Нацполіції Волині Юрій Крошко розповів, на якому етапі справи зараз, – пише "Перший". 

"Це злочини минулих років. Це не грабежі, а розбійні напади. У той період ця серія була більшою. Просто ці прізвища на слуху, тому ви їх знаєте. А для нас то все потерпілі, і їх було значно більше. Деякі з них ми розкрили, цих трьох – поки що ні, але провадження розслідуються, ніхто ж не припинив цієї роботи. Наголошу: із усіх злочинів минулих років, які перейшли до нас, дісталися нам, образно кажучи, в спадок, ми розкрили 870", – пояснив він. 

Крошко зазначив, що був дещо втрачений час на початкових стадіях. Зараз його надолужують, є напрацювання і різні версії, це потребує часу.

"Три нерозкритих, але 870 – розкритих! Всі люди для нас однакові, багаті чи бідні, відомі на Волині чи не дуже – немає значення. Це – потерпілі", – наголосив він.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів