Поділитись:

У Луцьку вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи (фото)

Понеділок, 14 грудня 2020, 13:52
У Луцьку вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи (фото)

Сьогодні в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

День встановлений на згадку про завершення 14 грудня 1986 року будівництва саркофагу над четвертим зруйнованим енергоблоком ЧАЕС, йдеться у дописі  на сайті Управління ДСНС України у Волинській області. 

Ліквідатори, громадськість та представники влади, Управління ДСНС України у Волинській області зібралися біля пам’ятного знака «Жертвам Чорнобиля» на меморіальному комплексі Вічної Слави у Луцьку.  Загиблих героїв-ліквідаторів вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника.

Крім того, начальник Управління ДСНС України у Волинській області поклав квіти до пам’ятного знаку «Ліквідаторам аварії на ЧАЕС» на території 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

У Луцьку вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи (фото)У Луцьку вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи (фото)У Луцьку вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи (фото)У Луцьку вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи (фото)У Луцьку вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи (фото)У Луцьку вшанували ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів