Патрульні Луцька позмагалися в кросфіті

Понеділок, 22 серпня 2016, 15:16

Команда патрульної поліції Луцька взяла участь у змаганнях з кросфіту, які відбулись 21 серпня в центральному парку.

Окрім патрульних, у змаганнях взяли участь команди громадського формування "Варта порядку", Національної гвардії, а також спортивних клубів "Зевс" і "Щит Любарта", – повідомляє прес-служба Патрульної поліції Луцька.

Кілька годин підряд вони виконували перекидання колеса, виходи на турнік, махи гирі, фронтальне присідання, підтягування до перекладини, підйом штанги на груди та ряд інших вправ.

Судили чемпіонат сім професійних рефері, частина з яких були неодноразовими учасниками, призерами та переможцями чемпіонатів і кубків України з кросфіту.

У результаті змагань визначили три команди-переможці, яким вручили цінні призи від спонсорів.

Крім того, організатори провели конкурс на кращого вболівальника, який отримав у подарунок безкоштовний сертифікат на відвідування спортзалу.

Організатори чемпіонату – Громадська рада при Волинській ОДА, Федерація кросфіту Волинської області, за підтримки Управління фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Довідка:

Кросфіт – це екстремальна система загальної фізичної підготовки, заснована на чергуванні, іноді випадковим чином, базових рухів з різних видів спорту (гирьовий спорт, важка атлетика, спортивна гімнастика, веслування, легка атлетика тощо), що виконуються з високою інтенсивністю. Це новий напрямок фітнесу, який пропагує стати фізично розвинутою людиною й мати не лише красиве тіло, а й міцне здоров'я. Це суміш важкої, легкої атлетики та гімнастики.
Суть кросфіту у тому, щоб підготувати тіло не лише до важких, а й до невідомих та екстремальних навантажень. У результаті, кросфітер — це універсальний спортсмен, який має високу кардіореспіраторну підготовку, витривалість, м'язову силу, гнучкість, міць, швидкість, спритність, рівновагу, координацію і точність.