Поділитись:

У «Промені» виступить столичний «Чорний квадрат»

П'ятниця, 11 грудня 2020, 21:09

У розважальному центрі «Промінь» виступить київський театр імпровізації «Чорний квадрат». 

Вистава відбудеться у вівторок, 22 грудня, початок – о 19:00.

«Вистава про взаємини між чоловіком і жінкою, адже ця тема близька всім і кожному. Вистава "Хто кого хоче..." – не виняток, а скоріше підтвердження. Вона про випадкові невипадкові зустрічі і дивовижні продовження, про захололі почуття, які вимагають радикальних змін (з легендарного проєкту "До і Після сексу"). Ми говоримо про сьогодення і не соромимося у виразах! Вистава етюдна, яскрава, неймовірно смішна, але і лірична одночасно, як сам Олексій Курилко, який закохує в себе з першої секунди! А також чудова Ірина Когут.

У світі мільйони людей є палкими шанувальниками театру. Деякі люди навіть виїжджають закордон для того, щоб побачити  постановку, що сподобалася. Але вам не потрібно так чинити. Усе найкраще відбувається тут!

Що трапляється після шлюбу, і через що ж все-таки люди йдуть на зраду? Яким має бути сексуальне життя пари, та що насправді має на увазі жінка, коли щось говорить. Глядачі вигукували "точно-точно", "життєво" і впізнавали себе або свого партнера в особах акторів.

Не обійшлося і без красномовних, але не зовсім цензурних промов. Наприклад, один з "авторських" віршів створив шквал сміху чи через абсурдність, чи то від несподіванки. Однак, червоною лінією через весь спектакль простежувалася тема необхідності знайти по життю правильного супутника, який стане справжньою другою половинкою і підійде, немов пазл до єдиного цілого.  

Такого ти ще не бачив, незвичайний формат, у нас не плескають, у нас сигналять на повну. Нові емоції гарантуємо!», – написали організатори.

Квитки можна придбати за посиланням.

Надрукувати
мітки:
коментарів