На Волині рятувальники сім разів за добу прийшли на допомогу автомобілістам (фото)

П'ятниця, 11 грудня 2020, 10:56

Через несприятливі погодні умови волинські рятувальники за добу сім разів виїжджали на виклики, аби допомогти автомобілістам.

Про це повідомили на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

Надзвичайники провели аварійно-рятувальні роботи у Ратнівському, Ківерцівському, Маневицькому, Іваничівському, Горохівському та Луцькому районах. У рятувальних роботах брали участь 8 одиниць спецтехніки, працювали 29 рятувальників.

В Іваничівському районі на трасі «Нововолинськ – Іваничі» сталося ДТП: зіткнулися легковик і вантажівка. Одна з пасажирок легкового авто опинилася затиснутою у деформованому внаслідок удару салоні. Рятувальники застосували гідравлічний інструмент, аби деблокувати потерпілу, і транспортували її до автомобіля «швидкої».

На автодорозі «Ковель - Доманово», поблизу села Видраниця Ратнівського району, легковик з’їхав у кювет. Рятувальники, які прибули за викликом, відімкнули акумуляторну батарею транспортного засобу і транспортували водійку, яка постраждала у ДТП, до карети невідкладної медичної допомоги.

Ще один легковий автомобіль з’їхав у кювет і перекинувся на автодорозі біля села Звірів Ківерцівського району. Бійці пожежно-рятувальної служби за допомогою лебідки рятувальники встановили автомобіль на колеса і витягнули на дорогу. 

У Маневицькому районі біля села Ситниця легковий автомобіль витягнули з кювету вилучили працівники місцевої пожежної команди, ще один автомобіль відбуксували з узбіччя на автодорозі «Київ – Ковель - Ягодин».

Крім того, допомогу водіям, чиї транспортні засоби опинилися у кюветах внаслідок несприятливих погодніх умов, надали рятувальники на ділянках автодоріг біля села Підбереззя Горохівського району та біля села Смолигів Луцького району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: