Поділитись:

Які секс-іграшки найчастіше купували волиняни*

Четвер, 10 грудня 2020, 17:34

Ми попросили один з найбільших українських секс-шопів Аmy підготувати статистику, які іграшки найчастіше замовляли жителі Волинської області протягом 2020 року. 

Карантин повпливав на всі сфери життя українців. У секс-шопі розповідають, що кількість замовлень зросла. Це пов'язано з тим, що люди стали більше залишатися вдома. А відтак – хотіти різноманіття, в тому числі – й у ліжку. 

До того ж карантин змусив людей більше замовляти онлайн, ніж ходити в крамниці для дорослих. Тим більше, що онлайн-магазин зберігає у повній секретності імена та особисті дані замовників, а товари інтимного характеру пакуються в темні непрозорі плівки та коробки, аби забезпечити конфіденційність доставки. 

Які секс-товари волиняни купували найчайстіше 

Для початку варто зазначити, що найбільше посилок відправилось саме в Луцьк. Багато інтимних товарів також замовляли в Ковель та Володимир-Волинський. 

Що стосується популярності товарів, то найбільше замовляли лубриканти – спеціальні змазки для сексу. Серед них лідирували лубриканти на водній основі, які найкраще підходять для класичного сексу. Але серед замовлень не рідкістю були і їстівні лубриканти для орального сексу, а також спеціальні спреї, які знижують чутливість. 

Друге місце з кількості замовлень зайняли масажери простати. Це спеціальні масажери, які призначаються чоловікам лікарем або використовуються без поради лікаря для профілактики ряду чоловічих захворювань. 

Масажери підсилюють потенцію та чоловічу силу. Вони працюють як профілактика простатиту, застою сперми та проблем з сечовипусканням. До того ж вони допомагають у лікуванні простатиту, уретриту, еректильної дисфункції. І допомагають запобігти виникненню раку передміхурової залози. Мабуть, саме через це товар такий популярний серед чоловіків. 

Третє місце за популярністю у волинян зайняв підвид вібраторів – кліторальні стимулятори. Це іграшки для прекрасної статі. І у секс-шопі Аmy розповідають, що такі товари популярні не лише у волинян, а й всіх українців загалом. 

В магазині для дорослих пояснюють це тим, що у більшості випадків жінці набагато простіше отримати кліторальний оргазм, ніж вагінальний. Це є нормою. Саме тому кліторальні стимулятори такі популярні серед дівчат не лише Волинської області, а всієї України. 

Це були ТОП-3 найпопулярніші категорії товарів, які замовляли волиняни впродовж 2020 року. На ці категорії прийшлось близько 80% всіх замовлень з Волинської області. Серед іншого волиняни замовляли еротичні костюми та білизну. А також ерекційні кільця та спреї – товари, які продовжують статевий акт. 

Надрукувати
мітки:
коментарів