Поділитись:

"Не хочу бачити ваші морди", – Погуляйко депутатам Волиньради

Четвер, 10 грудня 2020, 14:53
«Не хочу бачити ваші морди», – Погуляйко  депутатам Волиньради

Очільник Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко посварився з депутатами Волиньради, які голосували за висловлення йому недовіри. 

Це відбулося у четвер, 10 грудня, під час сесійного засідання. 

Так, у порядок денний було включено питання про звіт голови Волинської ОДА. Щоправда Погуляйко на засідання не прийшов. Своєю чергою Юлія Вусенко поцікавилася, чи керівника належним чином запросили. Голова Волиньради Григорій Недопад відповів, що так, наголосивши, що адміністрація та рада знаходяться в одній будівлі. Разом із цим Володимир Бондар зазначив, що Погуляйко повинен звітувати про свою роботу щорічно. Натомість він цього ще жодного разу не робив. 

У підсумку депутати визнали роботу Юрія Погуляйка незадовільною, а Володимир Бондар запропонував висловити йому недовіру. Голосування відбувалося таємно. Ще до оголошення результатів у сесійній залі з'явився Юрій Погуляйко, який обурився, що його таки не запросили. Відповів йому нардеп Вячеслав Рубльов, закликавши до порядку, проте Погуляйка було не спинити. 

Велику частину прямої мови Погуляйка почути не вдалося, оскільки в трансляції телаканалу Аверс періодично зникав звук. Проте ключові слова Погуляка вдалося почути. 

"Я офіційно заявляю: не хочу більше працювати, не хочу бачити ваші морди", – сказав він та покинув залу під гул депутатів.  

За оголошення недовіри Погуляйку проголосували 49 депутатів. Рішення ради надійшлють президенту України Володимиру Зеленському, який повинен визначитися: звільнятися очільника Волинської ОДА чи ні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів