Поділитись:

Пістолети, ножі, балончики: що волиняни намагаються пронести до судів (фото)

Вівторок, 08 грудня 2020, 15:02

У листопаді до волинських судів 43 рази намагалися пронести заборонені предмети, зокрема, вогнепальну, холодну і травматичну зброю, газові балончики тощо.

Про це йдеться у дописі на фейсбук-сторінці Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області.

У листопаді співробітники служби попередили 43 спроби пронесення таких предметів у судові установи Волині, зокрема, вогнепальну зброю, ножі, балончики, споряджені речовинами сльозогінної та дратівної дії, пристрої для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями. 

Щоразу співробітники ССО при виявленні предметів заборонених до пронесення згідно з правилами пропуску розповідають відвідувачам про небезпеку, на яку наражаються усі присутні у приміщенні суду й поза його межами та ознайомлюють з правилами, які розміщені у кожній судовій установі регіону. 

Начальник ТУ ССО у Волинській області Володимир Сюйва зазначив:

«Ми попереджаємо пронесення будь-яких заборонених предметів, що несуть небезпеку – це вимоги, встановлені правилами пропуску до судових установ. Це правило, яке вимагає відповідальності, і повинно виховуватись у кожного відвідувача. Саме тому співробітники Служби судової охорони зазначають про це всім, хто спробував пронести небезпечні предмети до суду».

Будьте обачні й відповідальні, завчасно враховуйте це під час відвідування судових установ. Пам‘ятайте, що не варто приносити до приміщень судів та органів системи правосуддя речі підвищеної небезпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів