Поділитись:

Продавав брухт, а взяли зварювальний апарат: волиняни заявив, що його обікрали роми

Вівторок, 08 грудня 2020, 09:32

3 грудня 2020 року до Любомльського відділу поліції надійшла заява від 73-річного пенсіонера, жителя с. Замлиння Любомльського району. 

Чоловік заявив, що цього ж дня близько 15:00 години невідомі особи ромської національності під час купівлі металобрухту з гаражного приміщення викрали саморобний зварювальний апарат, який останній оцінив на суму 2000 грн, – повідомили в поліції. 

Працівники сектору кримінальної поліції Любомльського відділу поліції в ході проведення оперативно-пошукових заходів та за допомогою інформації, отриманої з камер відеоспостереження, розташованих на території району, 7 грудня встановили особу, причетну до скоєння крадіжки майна пенсіонера, а також транспортний засіб, на якому пересувався правопорушник. Ним виявився чоловік іншої національності – 21-річний житель с. Верба Володимир-Волинського району, який у скоєному зізнався. Автомобіль "ВАЗ" 2107 вилучений як речовий доказ і поміщений на тимчасовий майданчик Любомльського ВП ГУНП.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Відповідні діяння караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів