Поділитись:

Міст не витримав: на конкурсі "Міс Таїланд" 30 учасниць упали в воду (відео)

Вівторок, 08 грудня 2020, 01:42

У тайському місті Чіангмай 7 грудня з підвісного мосту біля кафе впали 30 учасниць конкурсу краси "Міс Таїланд".

Як пише Суспільне з посиланням на місцеве видання Тhairath, інцидент стався через те, що канати мосту не витримали ваги трьох десятків дівчат, які саме позували для фотосесії на другий день конкурсу.

Зазначається, що міст був невеликим: завдовжки лише 4 метри та 1,5 метри над водою. При цьому глибина води складала близько 60-70 сантиметрів, тож більшість дівчат не травмувалися, а лише змокли.

Водночас три дівчини все ж постраждали: в однієї залишились порізи та садна, а у двох – незначні подряпини. До місця інциденту приїхала швидка і надала їм першу допомогу.

Видання додає, що заходи до конкурсу продовжаться до 12 грудня, а 13 грудня судді мають оголосити свої перші висновки.

Місцеве видання Daily News зазначає, що, за словами однієї з учасниць, інцидент стався дуже швидко, тому учасниці й організатори конкурсу не встигли зреагувати, а дівчата опинилися у воді. Нині вони добре почуваються і готові продовжувати змагатися за звання "Міс Таїланд".

Видання Newsflare пише, що вода була брудною, а 43-річний власник ресторану, біля якого був натягнутий міст, пожертвував 500 тисяч бат (понад 467 тисяч гривень) на лікування дівчат. Крім того, він має намір оплатити всім дівчатам чистку одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів