Поділитись:

На Львівщині вчителька надавала учневі запотиличників перед однокласниками (відео)

Понеділок, 07 грудня 2020, 22:03
На Львівщині вчителька надавала учневі запотиличників перед однокласниками (відео)

У селі Потелич Жовківського району, що на Львівщині, вчителька кілька разів вдарила рукою по голові учня перед іншими дітьми. Інцидент стався у класі. Місцеві чиновники вже відреагували на цей випадок.

Відповідний ролик з'явився сьогодні, 7 грудня, на сторінці спільноти "Львів Сіті" у фейсбуці, пише ТСН.

"Село Потелич, Львівська область, Жовківський район. Учителька української мови та літератури почала давати запотиличники дитині", – йдеться в описі до відео. 

У Жовківській районній державній адміністрації вже відреагували на ситуацію. За даними чиновників, інцидент стався 3 грудня у Потелицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

"Під час перерви між заступницею директора школи з виховної роботи та учнем 6-А класу, під час якого вчитель не сконтролювала своїх емоцій на грубе звернення учня до себе і допустила неправомірні дії щодо вказаного учня, застосувавши фізичну силу", – йдеться у повідомленні Жовківської РДА.

У пресслужбі райдержадмінстрації запевнили, що про цю подію повідомили Львівську обласну державну адміністрацію і Департамент освіти ЛОДА.

Також районна влада заявила, що створила робочу комісію для розгляду цього випадку і повідомила поліцію про інцидент.

"Даний випадок є неприпустимим, оскільки це є школа, де мають навчати дітей не тільки знань, але й правил поведінки, етики та й деонтології. Про результати роботи комісії буде повідомлено додатково”, – зазначили у Жовківські РДА.

У пресслужбі поліції Львівської області ТСН.ua повідомили, що наразі з'ясовують усі деталі інциденту.

Нагадаємо, у Кропивницькому спалахнув педагогічний скандал. У соцмережі з'явилися відео методів виховання молодших школярів в одному з ліцеїв. Діти зафільмували, як вихователька криком "допомагає" учням виконувати домашнє завдання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
10 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00
03 квітня 2024
31 березня 2024
28 березня 2024