Поділитись:

За добу волинські рятувальники загасили чотири пожежі

Понеділок, 07 грудня 2020, 11:07
За добу волинські рятувальники загасили чотири пожежі

За минулу добу волинські рятувальники чотири рази виїздили на гасіння пожеж у Локачинському, Ратнівському  районах області та містах Ківерці і Нововолинську.

Про це повідомила пресслужба рятувальників на сайті ДСНС.

Так, 6 грудня о 2:25 у селі Конюхи Локачинського району через недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів, вогонь спалахнув на горищі у дерев’яній літній кухні. Займання погашено до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

О 16:54 зафіксований виклик на пожежу, що виникла в однокімнатній квартирі на другому поверсі  4-поверхового будинку у Нововолинську. Невеликий вогонь сусіди погорільця самостійно загасили до прибуття працівників Служби порятунку.

Ще одна пожежа о 3:12 спалахнула у дерев’яній господарській споруді на вулиці Лермонтова у Кверцях. Працівники 1-ї та 6-ї Державних пожежно-рятувальних частин з Луцька та Ківерець ліквідували займання.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 17:40  у селі Велимче Ратнівського району через порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів загорівся дерев’яний житловий будинок. Працівники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Ратне та місцевої пожежної охорони села Велимче вже о 18:00 локалізували пожежу, а о 18:30 остаточно ліквідували її.  Вогнем  знищено стіну  4м2   біля печі, 5 м2 даху,  речі домашнього вжитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів