Поділитись:

Діти волинських учасників АТО відпочиватимуть у Польщі

Субота, 20 серпня 2016, 21:28
Діти волинських учасників АТО відпочиватимуть у Польщі

Двадцятеро діточок учасників АТО із Львівщини та троє дітей із Волині мають можливість прекрасно провести закінчення літніх канікул на відпочинку в Польщі.

Кожен маленький учасник цієї подорожі отримав від партнерів мегапроекту "Мій тато захищає Україну" страховий поліс, водичку, смачне печиво, кукурудзяні палички тощо. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Поїздка, яка добавить для кожної дитини – учасника подорожі життєвих сил та позитивної енергії, триватиме впродовж десяти днів. Зокрема, провести діточок, передати їм подаруночки та побажати кожному учасникові поїздки щасливої дороги прийшов засновник мегапроекту "Мій тато захищає Україну" Петро Колодій.

"Висловлюю щиру вдячність Олені Крючковій, засновниці благодійного фонду "Інститут благодійності" за ту добру справу, яку вона робить для українців. Ми і надалі готові співпрацювати із фондом, реалізовуючи спільні цікаві та важливі для діточок учасників АТО і Героїв Небесної Сотні заходи. Також вдячний нашим партнерам, які без вагань відгукнулися та підтримали діточок, забезпечивши їх страховими полісами та надавши багато подарунків", – наголосив Петро Колодій.

Стосовно цього проекту, який підтримала польська компанія SAS Logistic, то впродовж десяти днів діточки матимуть можливість побувати у столиці Польщі та Кракові, де відвідають різноманітні цікаві місця.

Зокрема, за повідомленням Посольства України у Республіці Польща, українська делегація вже побувала у них в гостях, де, окрім взаємних побажань добра і миру, всі разом виконали Гімн України.

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
30 квітня 2024
25 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024