Поділитись:

Танкістів з Волині назвали кращими у Сухопутних військах ЗСУ

П'ятниця, 19 серпня 2016, 17:54
Танкістів з Волині назвали кращими у Сухопутних військах ЗСУ

Упродовж п'яти днів на полігоні 1-ої окремої танкової бригади Оперативного командування "Північ" Сухопутних військ Збройних Сил України, що в Гончарівському на Чернігівщині, воїни-танкісти демонстрували свій професіоналізм в змаганнях з літнього військового біатлону, снайперської та флангової стрільби, подоланні перешкод, стрільби на великі відстані та "танкової каруселі".

Про це йдеться на сайті Час Чернігівський.

У запеклій боротьбі перше місце та перехідний приз - металеву модель танка - вибороли військовослужбовці танкового взводу Волинського з'єднання, друге місце – у господарів турніру з першої окремої танкової бригади, а почесне третє місце посіли представники 17-ї отбр з Кривого Рогу.

Взвод-переможець отримав грошовий сертифікат номіналом двадцять сім тисяч гривень, по три тисячі на кожного, володарі срібних медалей – вісімнадцять тисяч гривень на всіх, а бронзові переможці – по тисячі на бійця. Кращих танкістів в окремих номінаціях нагородили відзнаками, цінними подарунками та грамотами Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

"Ура!!! Наші, як завжди - найкращі!!! Танковий взвод Волинського з'єднання - вкотре кращий у Сухопутних військах Збройних Сил України!!! Ми перемогли! Щиро любимо наших танкістів і надзвичайно ними пишаємося!", - повідомляє прес-служба Волинського з'єднання у Facebook.

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 травня 2024
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18