Поділитись:

Луцький театр "Гармидер" запрошує на казкову прем'єру

П'ятниця, 19 серпня 2016, 18:03

Луцький театр-студія "ГаРмИдЕр" запрошує лучан та гостей міста на прем'єру сучасної казки-притчі "Змій".

Покажують виставу в неділю, 28 серпня, на сцені Волинського облмуздрамтеатру, – повідомляють в прес-службі театру.

Квитки вартують 20-30 гривень. Придбати їх можна в касі облмуздрамтеатру з 13:00 до 19:00 (крім понеділка), а також в "Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку" за адресою: вул. Паркова, 5; з 9:00 до 21:00 у будні, з 10:00 до 21:00 у вихідні.

П'єса сучасної української авторки Надії Симчич "Марко з Котигорошівки" – це продовження історії родів Котигорошка, Вернидуба, Вернигори, Крутивуса та інших мешканців казкового села.

Ця казка настільки українська за своєю суттю та сьогоденна за своєю проблематикою, що ми вирішили дати їй сценічне життя.

Як результат – сучасна казка-притча "Змій", сповнена українського гумору, гострої самоіронії, глибокої символіки та життєвої мудрості. Яскраві персонажі творять динамічне ярмаркове дійство, яке повинне закрутити у своєму вирі й дорослих, і дітей.

"Змій" – це саме та вистава, якою б ми хотіли зустріти 25-у річницю незалежності України. Будемо раді зіграти її для вас 28 серпня о 18:00 на сцені Волинського облмуздрамтеатру", – повідомляють в прес-службі театру.

Надрукувати
мітки:
коментарів