Поділитись:

На Волині лісівники зловили першого «новорічного» порушника (фото)

Вівторок, 01 грудня 2020, 11:02

На Волині лісівники виявили першого «новорічного» порушника – чоловік встиг зрізати 32 сосни.

Працівники державної лісової охорони та групи оперативного реагування ДП «Камінь-Каширське ЛГ» виявили під час патрулювання на території Сошичненського лісництва 29 листопада, йдеться на сайті Волинське ОУЛМГ.

Чоловік встиг зрубати 32 дерева породи сосна – з метою заготівлі для продажу на новорічні свята. Особу лісопорушника встановили, це житель с. Сошичне Камінь-Каширського району.

За фактом був складений протокол, матеріали передали для розслідування працівникам відділу поліції. Окрім штрафів, лісопорушнику доведеться відшкодувати суттєві збитки.

«Принагідно хочемо звернутися до волинян із проханням бути відповідальними і не вдаватися до таких порушень. Для особистих потреб ялинку можна придбати у лісгоспі за доступними цінами. А намаганням заробити таким чином зазвичай завершується ось так – або безпосередньо в лісі, або вже під час реалізації немаркованої ялинки чи сосни.

Лісова охорона у цей період нестиме посилене патрулювання, особливо – в місцях ймовірної незаконної заготівлі святкових деревець.

Не псуйте свята собі і рідним. Нехай вони у кожного будуть затишнимиi, – звернулися до волинян лісівники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів