Поділитись:

У Луцьку на Замковій площі влаштували дрифт і роз'їхали лампадки (фото)

Неділя, 29 листопада 2020, 09:04
У Луцьку на Замковій площі влаштували дрифт і роз'їхали лампадки (фото)

У Луцьку молодики вирішили подрифтувати на Замковій площі. Внаслідок чого знищили лампадки, які виставили люди в День пам'яті жертв голодоморів в Україні. 

Очевидцями такої картини стали Артур Гаутама й Катерина Теслюк. 

"Молодики вирішили, що серце Луцька – чудове місце, аби показати своїм кралям, як вони круто дрифтують. Нагадаю, що Замкова площа все ж виконує роль пішохідну, а вже тоді – як парковка чи дорога. Тобто тут не те що дрифтувати не можна, тут і їздити треба лише повільно, надаючи перевагу пішим. Ну, але цих молодиків це не дуже цікавило. Вони настільки були в захваті від такої можливості там поганяти, що коли один з їхніх колег переїхав лампадки, запалені в згадку про жертв Голодомору, то решта компанії просто посміялися з цього. Звісно, цього вечора він не перший і не останній це робив", – написав чоловік у фейсбуці. 

На місце викликали поліцію, проте, як зазначив Артур, це не надто змінило ситуацію. Зокрема, молодики скааржилися на те, що лампадки стояли на дорозі. 

У Луцьку на Замковій площі влаштували дрифт і роз'їхали лампадки (фото)

"Дивно, якщо розтрощити лампадки не злочин, бо вони на дорозі. То, може, злочин їх на дорозі залишати і ставити?! Питання тоді до Ігоря Поліщука та Луцької міськї ради. Хто не правий: ви як організатори вшанування, молодики, які перетворили Замкову площу в автотрек, чи поліція, яка вирішили просто всіх відпустити", – запитує чоловік. 

Також, додав він, за столиком, яким став 3D-макет замку, поблизу Лесиного ясена ще група чоловіків розпивала спиртне. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024