Поділитись:

Лучан просять не паркувати автівки на узбіччі: снігоочисна техніка не проїде (фото)

Неділя, 29 листопада 2020, 13:35
Лучан просять не паркувати автівки на узбіччі: снігоочисна техніка не проїде (фото)

У Луцьку муніципали просять водії на ніч не паркувати транспортні засоби вздовж доріг, у дворах будинків на виїздах і в'їздах з прилеглої території чи частково на тротуарах.

Неправильно припаркований автомобіль або залишений на ніч біля будинку над дорогою заважає снігоочисній техніці, – наголосили в департаменті. 

Для піскорозкидача це не створює проблем, а от снігоприбиральна машина мусить їх об’їжджати. Вранці водій приходить, забирає машину, залишаючи за собою сніговий вал. Цей сніг розсипається. 

У разі якщо автомобілі і надалі будуть перебувати на дорогах, працівники департаменту будуть змушені вживати адміністративні заходи шляхом винесення постанов та залишення їх під склоочисником вашого авто, адже з 1 грудня виходимо на чергування з водіями спецтехніки.

Лучан просять не паркувати автівки на узбіччі: снігоочисна техніка не проїде (фото)Лучан просять не паркувати автівки на узбіччі: снігоочисна техніка не проїде (фото)Лучан просять не паркувати автівки на узбіччі: снігоочисна техніка не проїде (фото)Лучан просять не паркувати автівки на узбіччі: снігоочисна техніка не проїде (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024