Поділитись:

Старе місто перетворюється на Шанхай: лучанина обурила стихійна торгівля на газоні

Вівторок, 24 листопада 2020, 15:22
Старе місто перетворюється на Шанхай: лучанина обурила стихійна торгівля на газоні

На газоні поруч із зупинкою "Медичний коледж" у Луцьку вже давно нікого не дивує розмаїття вживаних речей. Тут можна знайти старий одяг, деталі до приладів, які вийшли з ладу, значки, пряжу, взуття, радянські ножиці-зайчики і навіть протигаз. Люди приходять сюди торгувати різним крамом вже декілька місяців. Продавці тут працюють із Луцька та із ближніх сіл. 

Торгівля жвава, як і на Центральному ринку, що розташований поруч. Навколо продавців постійно кучкуються люди. 

Така ситуація обурила одного з читачів ІА "Конкурент". Лучанин Максим Пасічник зауважив, що якщо звичайний ринок відселили з історичної частини міста, дуже недоречно дозволяти іншим людям торгувати просто на газоні поруч із зупинкою. Правила мають бути однаковими для всіх. 

"Старе місто перетворюється в Шанхай", – каже Максим Пасічник. 

У департаменті муніципальної варти Луцької міської ради кажуть, що торгувати там заборонено. Очільниця департаменту Юлія Сиротинська каже, що цей осередок стихійної торгівлі з'явився відносно недавно. Сюди перебираються працівники частини Старого ринку, яку ліквідували цього року. 

Вже у середу, 25 листопада два інспектори чергуватимуть на місці із 7:30 ранку. Штраф за торгівлю там складає від 350 до 810 гривень.

Старе місто перетворюється на Шанхай: лучанина обурила стихійна торгівля на газоніСтаре місто перетворюється на Шанхай: лучанина обурила стихійна торгівля на газоніСтаре місто перетворюється на Шанхай: лучанина обурила стихійна торгівля на газоніСтаре місто перетворюється на Шанхай: лучанина обурила стихійна торгівля на газоніСтаре місто перетворюється на Шанхай: лучанина обурила стихійна торгівля на газоніСтаре місто перетворюється на Шанхай: лучанина обурила стихійна торгівля на газоні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів