Поділитись:

П'яний лучанин не хотів одягати маску і напав на поліцейських (фото)

Понеділок, 23 листопада 2020, 17:03

Протистояння п’яного відвідувача продуктового магазину з поліцейськими охорони закінчилося майже не почавшись. Затримання пройшло блискавично, як тільки поліцейські зрозуміли, що чоловік пішов на них в «атаку».  

Про це інформує пресслужба Поліції охорони.

У Луцьку біля 21-ї години, у приміщені  продуктового магазину на проспекті Відродження нетверезий чоловік відмовився виконувати карантинні вимоги, а саме вдягнути захисну маску. Крім того, чоловік почав проявляти агресію та висловлювати погрози. Враховуючи певну небезпеку, продавчиня натиснула "Тривожну кнопку".

Наряд Поліції охорони прибув до вказаного закладу за сигналом "Терміновий  виклик поліції".  В приміщенні магазину правоохоронці побачили нетверезого чоловіка в стані сильної агресії, який кидався на продавця, а при спробі його заспокоїти почав чинити опір. За мить чоловіка затримали.

Затриманим виявився місцевий мешканець 1986 року народження, який  проживає неподалік. 

Затриманого  доставили до міського відділу поліції. Відповідно до чинного законодавства, чоловік порушив Постанову кабінету міністрів № 641-1100 щодо дотримання карантинних заходів, статті Кодексу України про Адміністративні правопорушення ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). В подальшому долю затриманого буде вирішувати суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів