Поділитись:

"Демидів продукт" реалізовує екологічну програму

Четвер, 18 серпня 2016, 16:43
«Демидів продукт» реалізовує екологічну програму

Волинська компанія "Демидів продукт" розпочала реалізацію екологічної програми в рамках корпоративної соціальної відповідальності.

Програма передбачає налагодження системи утилізації відходів деревини та зменшення витрати твердого палива шляхом встановлення додаткової камери спалювання котла, – повідомили в компанії.

Також передбачається, що така модернізація дозволить зменшити кількість викидів в атмосферу парникових та вуглекислого газів. Уже у наступному місяці компанія прогнозує зменшення викидів на 10-15 %. Таке обладнання дозволить зекономити до 20 % палива та покращити показники енергоефективності підприємства.

Нагадаємо, що наприкінці 2015, на початку 2016 рр. компанія "Демидів продукт" провела оновлення та реконструкцію паропроводів та теплотраси, а також здійснила заміну котла.

Довідка: "Демидівський консервний завод" був заснований в серпні 1968 року.

Основною діяльністю заводу є виробництво плодоовочевих консервів, соків, повидла, томатних соусів та м'ясних виробів. Підприємство розміщено на території селища Демидівка, Рівненської області. Номінальна потужність заводу – 8 млн. умовних банок на рік. На підприємстві змонтований унікальний комплекс, який дозволяє отримати високоякісний сушений продукт з фруктів, овочів, різноманітних трав і м'яса.

Підприємство пропонує продукцію під власними торговими марками "Щедрий Кухар", "Дарій" та "Фрегат", а також виготовляє продукцію під Private Label для торговельної мережі "Наш Край".

Надрукувати
мітки:
коментарів