Поділитись:

Де провести час із малюком у Луцьку?*

П'ятниця, 20 листопада 2020, 18:15
Де провести час із малюком у Луцьку?*

Відпочити з дитиною можливо практично у всіх закладах нашого міста. Але в кожному з них є свої обмеження, які не завжди комфортні для малюків. Та в Луцьку є місце, де раді тим, хто бігає, грається, кричить, сміється, іноді плаче, забруднюється супом і цікаво заглядає в кожний куточок. Тут не будуть скоса поглядати, а тільки потішаться. Де?

Чорничне кафе в РЦ “Промінь” – місце, де все створено для дітей та з любов’ю до них. Тут цілий поверх щастя: можна активно відпочивати у лабіринтах ДЦ “Смугастий Носоріг”, гратися на автоматах чи просто у коридорах, святкувати день народження і смачно-смачно їсти в "Чорничному".

Де провести час із малюком у Луцьку?*

Кафе спеціалізується на дитячому відпочинку. В меню – страви, які можна їсти малюкам різного віку, дбайливо приготовані з найсвіжіших продуктів талановитим шеф-кухарем. Коли ж малюк ситий, він може провести вільний час під наглядом уважних помічників Смугастого, а мама тим часом спокійно вип’є улюблений лате у кафе. Тут знаходяться великі відеоекрани, які дозволяють спостерігати за кожним кроком малечі і бути абсолютно спокійною.

Де провести час із малюком у Луцьку?*

В "Чорничному кафе" часто святкують дні народження малюків. Для батьків тут діє вигідна пропозиція: за умови попереднього замовлення бенкету знижка 20% на весь чек.

За деталями телефонуйте: +380 (66) 770 07 58.

РЦ “Промінь”, другий поверх.

Під час дії карантину вихідного дня заклад працює з 10:00 до 21:00 щодня, крім суботи та неділі.

Надрукувати
мітки:
коментарів