Поділитись:

Кредит онлайн – зручна послуга від мікрофінансових організацій*

Четвер, 19 листопада 2020, 15:06
Кредит онлайн – зручна послуга від мікрофінансових організацій*

Кредитування – звична для всіх послуга. У наш час її надають не тільки банки. Їм конкуренцію складають мікрофінансові компанії. Вони надають кредити на гнучких умовах. На відміну від банків МФО не вимагають надання пакету документів, до якого входить довідка з місця роботи. Крім того, мікрофінансові організації надають позики при наявності поганої кредитної історії. Ви можете ознайомитися с детальною інформацією на офіційному сайті компанії https://sgroshi.com.ua/kredit-s-plokhoj-kreditnoj-istoriej/. А ми зараз зупинимося на загальних моментах.

Що таке кредитна історія?

Протягом усього життя людини формується так звана кредитна історія. До неї потрапляють усі дані о кредитах, які брала людина. Якщо вона вчасно їх сплачувала, то кредитна історія вважається позитивною. Банки охоче надають нові кредити таким людям. Якщо є не виплачена заборгованість, то кредитна історія автоматично стає поганою. З нею в банку кредит отримати не вийде. Але це не значить, що люди із зіпсованою кредитною історією не можуть отримати позику. Вони можуть звернутися до МФО. Мікрофінансові організації надають кредити при невиплачених боргах у сторонніх фінансових закладах.

Хто може отримати кредит у МФО?

Позика надається громадянам України віком від 18 до 60 років. При цьому позичальник повинен мати постійний прибуток. Це може бути неофіційна зарплата, винагорода фрілансера, пенсія, стипендія тощо. Для МФО не має значення рід діяльності. Для компаній, які надають кредити, потребується тільки гарантія того, що ви можете виплатити позику. Неофіційного прибутку достатньо для сплати кредиту та проценту.

Для оформлення позики з документів необхідно надати тільки оригінал паспорту та коду. Інші документі не потребується. Також МФО не потребує поручителя та залог.

Кредит онлайн – зручна послуга від мікрофінансових організацій*

На яку мету надається позика?

МФО не потребує мету використання коштів. Ви можете взяти кредит, щоб купити продукти, сплатити лікування у приватній клініці, відправитися у подорож та весело провести дозвілля. У той час як банки надають кредити на конкретну мету.

Чи обов’язково звертатися до офісу, щоб взяти кредит?

МФО не потребують особистої присутності. Позику можна оформити онлайн. Для цього необхідно зареєструватися на сайті компанії та залишити заявку. До неї треба прикріпити фото позичальника з паспортом та номер банківської картки. На обробку заявки знадобиться не більше 20 хвилин.

При першому зверненні позичальник може розраховувати на суму кредиту 1000 – 10 000 гривень. При повторному зверненні та своєчасному поверненні попередньої позики клієнт компанії може отримати кредит на суму до 20 000 грн. При цьому буде діяти пільгова відсоткова ставка.

МФО надають кредит на короткий час – до 14 днів. Позичальник може продовжити термін користування позикою. Для цього передбачена послуга пролонгації. Щоб скористуватися пролонгацією, не обов’язково відвідувати офіс компанії. Пролонгацію можна оформити через сайт. У банках така послуга відсутня.

Надрукувати
мітки:
коментарів