Поділитись:

Все законно: Моклиця опублікував документ щодо зрізання дерев

Четвер, 18 серпня 2016, 11:03
Все законно: Моклиця опублікував документ щодо зрізання дерев

Заступник міського голови Юрій Моклиця прокоментував позицію активістів, зокрема слова Ігоря Алексєєва, щодо зрізання дерев у Луцьку.

Про це він написав у Facebook.

Нагадаємо: Ігор Алекєєв вважає роботу комісії, яка обстежувала стан дерев на вулиці Лесі Українки, профанацією і каже, що варто створити свою комісію.

"Мої спроби спілкуватися з цими експертами завершилась нічим. Кажуть, треба зрізати дерева, бо старі, лікувати теж не можна, бо старі. Це зовсім не той підхід про, який ми домовлялися з мером. Ці панове, які називають себе а-ля експертами, повинні були б знати, що липа, рекомендована ще Радянським Союзом як міське дерево, може жити до 300 років, а якщо її лікувати, то ще більше, й одна з небагатьох, яка не руйнує й не підриває своїм корінням ні асфальту, ні бруківки", – сказав Ігор Алексєєв.

Своєю чергою, Моклиця опублікував відповідний документ, який регулює питання благоустрою та озеленення міст.

Все законно: Моклиця опублікував документ щодо зрізання дерев

А також фотографію липи, іронічно прокоментувавши: "Фотографія липи, яка не підриває асфальт. На вулиці Львівській таких – ціла галерея".

Все законно: Моклиця опублікував документ щодо зрізання дерев

"Я не проти зелених насаджень і я погоджуюсь, що до цього багато робилось і ще зараз робиться не так, або не робилось взагалі. В нас вже є розпорядження, яке зобов'язує виновити будь-які питання щодо дерев на відповідну комісію. Ми вже працюємо над створенням концепції озеленення, знайомимось з досвідом Тернополя, Франика, польських міст-пробратимів. Але я проти неправди та маніпуляцій. І я проти шантажу. І мені не подобається, коли люди вважають, що є тільки одна правильна позиція – їхня", – додав Юрій Моклиця.

Надрукувати
мітки:
коментарів