Поділитись:

У волинських лісах встановили відеокамери

Четвер, 18 серпня 2016, 10:39
У волинських лісах встановили відеокамери

Щороку Камінь-Каширський держлісгосп вкладає додаткові кошти у зміцнення протипожежної системи заходів, пов'язаних з охороною лісових масивів від пожеж.

Цього року, наприклад, для господарства додатково придбали два нові плуги ПКЛ та два культиватори (КЛБ-1,8). Окрім того, як і планувалося торік, придбали й встановили в Добренському лісництві сучасну систему відеонагляду, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Як розповідає директор ДП "Камінь-Каширське лісове господарство" В'ячеслав Кузьмич, у планах на наступний рік передбачено встановити ще одну подібну систему для відеоспостереження. За його словами, це забезпечить контроль за основними лісовими масивами підприємства. Зокрема, камера, що встановлена в Добренському лісництві, контролює не лише лісовий фонд Добренського і Видертського лісництв, а й Бузаківського, що належить до фонду сусіднього державного підприємства СЛАП "Камінь-Каширськагроліс".

"Немає різниці в тому, до яких лісгоспів належать лісові масиви, – зауважує В'ячеслав Кузьмич. – Головне – вберегти ліси від пожеж. Це спільне і першочергове завдання для усіх лісівників краю на сьогодні. Бо ж відомо, до яких катастрофічних наслідків може призвести лісова пожежа".

Новопридбане відеоспостережне обладнання відповідає найсучаснішим вимогам експлуатації.Відеокамері властива чітка якість зображення і та особливість, що вона може здійснювати фотофіксацію в реальному часі та відеоспостереження на необхідній відстані навіть уночі.

Надрукувати
мітки:
коментарів