Поділитись:

У квартирі лучанина знайшли наркотики та зброю з боєприпасами (фото)

Середа, 18 листопада 2020, 19:52
У квартирі лучанина знайшли наркотики та зброю з боєприпасами (фото)

Працівники поліції провели обшуки помешкання жителя Луцька і знайшли в нього зброю, боєприпаси і марихуану. Зловмисника затримали. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це йдеться на сайті поліції Волині.

Сьогодні, 18 листопада, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 35-річного жителя обласного центру оперативники управління карного розшуку області виявили та вилучили пістолет Форт-17, 50 набоїв калібру 12 мм та 5 набоїв бойового зразка калібру 9 мм. Окрім цього, поліцейські вилучили у лучанина зелену речовину, схожу на канабіс. 

Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

До слова, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за вчинення крадіжок. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до  семи  років позбавлення волі. Слідство триває.

У квартирі лучанина знайшли наркотики та зброю з боєприпасами (фото)У квартирі лучанина знайшли наркотики та зброю з боєприпасами (фото)У квартирі лучанина знайшли наркотики та зброю з боєприпасами (фото)У квартирі лучанина знайшли наркотики та зброю з боєприпасами (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів