Поділитись:

Амбулаторії Волині отримали нові автомобілі (фото)

Вівторок, 17 листопада 2020, 13:50

Амбулаторії Волині отримали ще сім нових автомобілів в рамках проекту Світового банку. 

Про це інформує управління інформаційної політики та цифрової трансформації Волинської облдержадміністрації. 

Вручення транспортних засобів відбулося у вівторок, 17 листопада, за участю медиків, представників Світового банку та органів місцевої влади. Ключі від автомобілів для амбулаторій загальної практики сімейної медицини передав голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Нові сучасні автомобілі, які призначені для доїзду сімейних лікарів до пацієнтів, закуплено за кошти, які виділені в рамках співфінансування місцевими бюджетами субпроєкту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». Загальна вартість автомобілів становить 3,6 мільйона гривень.

Транспортні засоби придбані для тих районів, які виділили кошти на співфінансування зазначеного субпроєкту у 2020 році. Відтак, по два автомобілі поїдуть у Горохівський район та місто Нововолинськ, ще по одному отримають амбулаторії у Ківерцівському, Луцькому і Турійському районах.

Загалом на Волині в рамках проєкту Світового банку реконструюються 32 амбулаторії, кожна з яких має бути забезпечена автотранспортом. 23 автомобілі були вже закуплені у 2018 році в рамках проекту, ще 2 придбали самостійно місцеві громади. Сьогодні усі вони успішно слугують для доїзду сімейних лікарів до пацієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів