Поділитись:

Схожа на тризуб: показали з висоти пташиного польоту оновлену авторозв'язку на Волині

Субота, 14 листопада 2020, 06:58
Схожа на тризуб: показали з висоти пташиного польоту оновлену авторозв'язку на Волині

В Укравтодорі похвалилися світлинами відремонтованої транспортної розв'язки на Волині з висоти пташиного польоту. 

Йдеться про розв’язку на перетині автошляхів М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече та Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ на обході міста Луцьк.

"Мусимо зізнатися, ми – шанувальники транспортних розв’язок. Нас захоплюють оригінальні рішення проєктантів та зовнішній вигляд оновлених за програмою "Велике будівництво транспортних вузлів". Ось, наприклад, розв’язка на перетині автошляхів М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече та Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ на обході міста Луцьк. З висоти пташиного польоту можна побачити, що її елементи утворюють тризуб", – йдеться в дописі Укравтодору.

Майже 50 років розв’язка забезпечує безпечний розподіл транспортних потоків у напрямку міст Ковель та Рівне, а також до пунктів пропуску через державний кордон «Ягодин», «Доманове» і «Дольськ», йдеться на сторінці Укравтодору.

У 2020 році провели поточний середній ремонт цього транспортного вузла. А саме – 12,9 км автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) на обході Луцька між населеними пунктами Княгининок і Прилуцьке.

Також відремонтували шляхопровід над автодорогою Р-14 Луцьк - Ківерці - Маневичі - Любешів - Дольськ, довжиною 107,95 м, розташований у селі Прилуцьке, та підходи до нього.

"Ці ділянки автошляхів М-19 і Р-14 відновлені у 2020-му генпідрядником ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс", ремонт шляхопроводу проведено підприємством ТзОВ «РБП ТрансМост»", – повідомили у Службі автомобільних доріг Волині.

Схожа на тризуб: показали з висоти пташиного польоту оновлену авторозв'язку на ВолиніСхожа на тризуб: показали з висоти пташиного польоту оновлену авторозв'язку на Волині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024