Поділитись:

На Волині підприємство зберігає 426 тонн відходів, але не має на це дозволів

Вівторок, 10 листопада 2020, 12:30
На Волині підприємство зберігає 426 тонн відходів, але не має на це дозволів

фото ілюстративне 

На волинському підприємству працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області провели позапланову перевірку.

Інспекторам надали документи, згідно з якими у складському приміщенні підприємство зберігає 426 тонн відходів полімерів завезених з території республіки Польща. Власником відходів є інше підприємство. Дозволу на зберігання відходів у підприємства немає, – повідомили в пресслужбі. 

Крім того, під час обстеження території підприємства, спеціалісти ДЕІ встановили, що вони виготовляють пелети з деревних відходів. Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від технологічного обладнання не має. Керівництво підприємства відмовило у проведенні огляду складу, де зберігаються відходи. Аргументували відмову відсутністю представника власника. Посадових осіб притягнули до адміністративної відповідальності та видали припис на усунення природоохоронних порушень.

В Інспекції вирішують питання стосовно скерування до суду результатів перевірки, аби на підприємстві припинили експлуатацію обладнання до усунення порушень. Крім, того матеріали передали до правоохоронних органів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів