Поділитись:

В Україні знову заборонять планові операції

Понеділок, 09 листопада 2020, 18:41
В Україні знову заборонять планові операції

 Україна переходить на другий етап реагування на поширення коронавірусної хвороби: з понеділка всі планові операції та госпіталізації в лікарнях заборонені.

Про це розповів заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу, – пишуть Українські Національні Новини. 

"Тільки що завершилось дві селекторні наради, одна – під керівництвом Президента України, інша – заступника керівника Офісу Президента з обласними державними адміністраціями. За результатами цих селекторних нарад прийнято рішення – Україна переходить на другий етап реагування на поширення коронавірусної хвороби", – заявив головний санлікар.

З його слів, МОЗ продовжує розгортати і збільшувати кількість ліжок в закладах охорони здоров’я, які будуть госпіталізувати хворих з коронавірусною хворобою.

"З понеділка всі планові операції, планові госпіталізації заборонені в наших лікарнях. Лікарні приймають виключно ургентних хворих і виключно хворих з коронавірусною хворобою", – наголосив Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів