Поділитись:

У аварії на Рівненщині постраждали четверо волинян (фото)

Неділя, 08 листопада 2020, 09:53

У аварії на Рівненщині постраждали волиняни. Автопригода за участю двох транспортних засобів сталася у п'ятницю, 6 листопада на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» у Володимирецькому районі Рівненщини о 18:15.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські встановили, що поблизу села Городець 32-річна жителька Володимирця, водійка «Mercedes-Benz E-270», виконуючи маневр розвороту, не врахувала дорожню обстановку та допустила зіткнення із автомобілем «Fiat Scudo», яким керував 29-річний волинянин.

Внаслідок зіткнення забої отримали водій та двоє пасажирів «Fiat». Ще одну пасажирку, 35-річну жительку Ковеля, із закритою черепно-мозковою травмою, переломами носа та ноги госпіталізували. Водійка «Mercedes-Benz» та її малолітній пасажир у автопригоді не травмувалися.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Володимирецького відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Водії транспортних засобів були тверезі — огляд на стан сп’яніння поліцейські провели на місці за допомогою алкотестера «Драгер». Автомобілі вилучили та помістили на територію Володимирецького відділення поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів