Поділитись:

Multiplex у "Промені" підготував шість прем'єр: що подивитися (відео)*

П'ятниця, 06 листопада 2020, 21:02
Multiplex у «Промені» підготував шість прем'єр: що подивитися (відео)*

Кінотеатр Multiplex, що у РЦ "Промінь" пригощає солодким попкорном та тішить прем'єрами.

Цього тижня "Multiplex "Промінь" підготував шість прем'єр для глядачів. До того ж у кінотеатрі діє знижка 50 % на солодкий попкорн смаків "карамель" та "фруктовий мікс". 

Що ж подивитися цього тижня?

"Матуся у відриві" 2D

Жанр: Комедія

Вікове обмеження: 16+

Фільм розповість про новоспечену матір, яка одразу після народження дитини дізналася, що її чоловік давно їй зраджує, та вирішила вирушити назустріч пригодам, аби відчути себе по-справжньому щасливою. Легка комедія підійде для перегляду у компанії друзів чи близьких.  

"Атлантида"

Жанр: Драма

Вікове обмеження: 16+

Фільм зображує події, що відбуваються у 2025 році після перемоги України у війні на сході. Головний герой на тлі знищеної економіки, інфраструктури та екологічної катастрофи намагається знайти причини для того, аби залишитися жити на повністю зруйнованій війною, замінованій пустелі, яка колись була для когось домом. Фільм буде представляти Україну на премії "Оскар".

"Нічний патруль"

Жанр: Кримінал, Драма

Вікове обмеження: 16+

Фільм розповість про трьох паризьких поліцейських, які під час доставки іноземця на екстрадицію дізнаються, що на рідній землі йому загрожує смерть і вирішують врятувати його. Стрічка сподобається усім любителям напружених та драматичних історій. 

"Збирач боргів"

Жанр: Кримінал, Бойовик

Вікове обмеження: 18+

Фільм розповість про двох колекторів, які перейшли дорогу впливовому наркокартелю і поставили під загрозу життя власних родин. Брутальний та жорсткий бойовик сподобається поціновувачам якісного екшену. 

"Упс! Пригоди тривають"

Жанр: Мультфільм

Вікове обмеження: Загальна аудиторія

На ковчег під час великого потопу потрапляють також і двоє фантастичних тварин, які після того, як запас харчів закінчується, вирішують сісти на пліт та попрямувати на пошуки пригод і такої омріяної суші. Яскрава та добра анімація сподобається найменшим.

"Пригоди Паддінгтона 2"

Жанр: Сімейний, Пригоди

Вікове обмеження: Загальна аудиторія

Продовження історії про улюбленого ведмедика, який намагається придбати рідкісну книгу в подарунок своїй тітоньці, але її викрадають, а Паддінгтон вирішує знайти і книгу, і того, хто її викрав. Ідеальна пригода для перегляду всією родиною.

Надрукувати
мітки:
коментарів