Поділитись:

Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*

Четвер, 05 листопада 2020, 18:16
Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*

У дитячому розважальному комплексі «Смугастий носоріг», що розташований на 2-му поверсі розважального центру «Промінь», дуже гучно та яскраво пролунало свято Halloween. Маленькі гості незабутньо розважалися на  вечірках, були в захваті від неймовірно гарних декорацій, цікавих конкурсів та майстер-класів. 

Їхні партнери – агентство науково-розважальних шоу PNGN підготували ексклюзивну магічну програму, яка вразила усіх гостей та не залишила байдужими навіть дорослих. А якою ж атмосферною була дискотека з фольгованим шоу. 

Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*Як святкували Halloween у комплексі «Смугастий носоріг» (фото)*

Не обійшлося і без сюрпризів: кожен, хто завітав у дитячий комплекс 30 та 31 жовтня, отримав солодкий подарунок – смачного привида з передбаченням. У крамничці було представлено безліч святкових аксесуарів ручної роботи, а художники намалювали стільки моторошно гарних фейсартів, що навіть важко підрахувати. Вони дуже відповідально готувалися і так постаралися, що самі не чекали таких фантастичних результатів. 

Надрукувати
мітки:
коментарів