Поділитись:

Підприємці заплатять 100 тисяч за перевантажені фури на волинських дорогах

Вівторок, 03 листопада 2020, 12:00
Підприємці заплатять 100 тисяч за перевантажені фури на волинських дорогах

За втручання волинських прокурорів перевізники сплатять у бюджет понад 100 тис. грн за проїзд дорогами великовагового транспорту.

Господарський суд Волинської області задоволив позови Луцької та Володимир-Волинської місцевих прокуратур в інтересах держави в особі Державної служби України з безпеки на транспорті про стягнення з перевізників плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування великовагових транспортних засобів, – повідомляє пресслужба прокуратури Волині. 

Проведений управлінням Укртрансбезпеки у Волинській області в ході здійснення перевірки на автомобільних дорогах габаритно-ваговий контроль засвідчив здійснення господарюючими суб’єктами перевезення вантажу з перевищенням встановлених законом вагових обмежень.

За це порушення органом контролю розраховано плату за проїзд, яку підприємці до бюджету добровільно не сплатили. Втрутившись у ситуацію, прокурори, для яких питання наповнення державного бюджету є пріоритетом, у суді домоглися стягнення із підприємців цих коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
21 квітня 2024