Поділитись:

Українець хотів незаконно провезти через волинську митницю товару на півтори сотні тисяч (фото)

Понеділок, 02 листопада 2020, 16:45
Українець хотів незаконно провезти через волинську митницю товару на півтори сотні тисяч (фото)

Українець збирався провезти через "Ягодин" незадекларовані деталі до автомобілів. 

Про це інформує пресслужба волинських митників. 

За їхніми даними, на «Ягодині» по «червоному коридору» в Україну заїхав транспортний засіб «Scania SCB-S3TSCS24» під керуванням українця.

Для проходження митного контролю водій подав товаросупровідні документи. Згідно з документами він перевозив вантаж «Електромеханічні приводи для гаражних воріт торговельної марки «HORMANN». 

Проте під час повного митного огляду в багажному відділенні автомобіля серед інших товарів, заявлених в митних деклараціях громадян, виявлено незадекларовані автомобільні запчастини, загальною вартістю понад 150 тисяч гривень.

Таким чином громадянин України, не заявив за встановленою формою точних та достовірних відомостей щодо наявного вантажу чим порушив митні правила за ознакою статті 472 Митного кодексу України.

Товар вилучили до рішення суду.

Українець хотів незаконно провезти через волинську митницю товару на півтори сотні тисяч (фото)Українець хотів незаконно провезти через волинську митницю товару на півтори сотні тисяч (фото)Українець хотів незаконно провезти через волинську митницю товару на півтори сотні тисяч (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
20 квітня 2024