Поділитись:

На вулицях Луцька упіймали трьох п'яних водіїв

Понеділок, 02 листопада 2020, 15:05
На вулицях Луцька упіймали трьох п'яних водіїв

За вихідні у Луцьку патрульні поліцейські виявили трьох нетверезих водіїв.

Про це інформує пресслужба правоохоронців. 

Так, у суботу, 31 жовтня луцькі патрульні отримали орієнтування, що водій ВАЗ 2109 керує у стані алкогольного сп’яніння. Інспектори правопорядку виявили автівку на вулиці Ковельській. Водій пройшов огляд на стан сп’яніння у лікарні. Результат — позитивний.

Згодом на проспекті Грушевського інспектори помітили автомобіль Mercedes-Benz С 220, який порушив правила дорожнього руху. Патрульні зупинили автівку, а у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці події показав результат у 2,29 проміле (перевищення допустимої норми у 11 разів).

У неділю, 1 листопада на проспекті Грушевського, що в Луцьку, патрульні виявили автомобіль ВАЗ 2101, водій якого рухався у темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар. Інспектори правопорядку зупинили транспортний засіб, а у водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на місці події показав результат у 2,49 проміле, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

На усіх водіїв патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та інші адміністративні матеріали, відповідно до скоєних правопорушень.

За 9 місяців на території області зареєстровано 116 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 28 таких ДТП були з травмованими, в яких 2 особи загинули та 46 травмувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів