Поділитись:

Час корпоративів і святкувань: бути чи не бути?*

Понеділок, 02 листопада 2020, 21:02
Час корпоративів і святкувань: бути чи не бути?*

Давно зрозуміло, що класичних корпоративних святкувань у 2020 році більше не буде, але зустрічі задля підтримки морального духу колективу можливо провести з дотриманням усіх карантинних вимог*. Тому George`s Club рекомендує вчасно потурбуватися й запланувати своє святкування, щоб організувати максимально безпечний та оригінальний формат. 

Величезний зал ресторану-караоке відкритий для бажаючих провести час разом із колегами. Цьогорічні формати можуть бути дуже оригінальними: від музичного квартирника – до класичного караоке, змагань, квестів та нагород для найлояльніших працівників. З цим в George`s Club допоможуть розібратися, адже святкування тут можна замовити “під ключ”.

Час корпоративів і святкувань: бути чи не бути?*

Gerge`s Club – це смачна кухня, просторий зал і вишуканий сервіс. Все, що потрібно для сучасного і стильного святкування. Рекомендуємо бронювати завчасно, адже кількість вільних дат зменшується.

Для того, щоб отримати більше інформації, телефонуйте за номером: (050) 490 77 14.

*можливість провести корпоратив буде залежати від рішення міської ради та актуального зонування на момент дати святкування. Будь-які заходи організовуються згідно з рекомендаціями МОЗ.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів