Поділитись:

«Червона» зона: в Іваничівському районі – суворий контроль

Понеділок, 02 листопада 2020, 08:36
«Червона» зона: в Іваничівському районі – суворий контроль

У зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації у Іваничівському районі правоохоронці посилюють контроль за дотриманням карантинних вимог.

Поліцейські закликають підприємців, працівників розважальних закладів, закладів громадського харчування, перевізників неухильно дотримуватися усіх обмежень, – наголосили на сторінці Іваничівського відділення поліції у фейсбуці. 

У районі щодня виявляють нових хворих на COVID-19, а тому з 2 листопада у зв’язку із високою захворюваністю Іваничівський район зарахували до "червоної" зони. Тому карантинні заходи, які спрямовані на протидію розповсюдження коронавірусної інфекції, правоохоронці посилюють з метою зупинити розповсюдження короновіросної інфекції. У разі виявлення осіб, які будуть злісно ігнорувати вимоги щодо дотримання карантинних обмежень, поліцейські вживають та вживатимуть заходи адміністративного впливу, передбаченого ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Порушення правил щодо карантину людей", санкція якої передбачає покарання: штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Поліція Іваничівського району закликає жителів та гостей району неухильно дотримуватися карантинних вимог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів