Поділитись:

Зі спа-салоном: в Індії запустять розкішний поїзд для багатіїв

Понеділок, 02 листопада 2020, 01:42
Зі спа-салоном: в Індії запустять розкішний поїзд для багатіїв

Індійський уряд планує в січні 2021 року поновити рух поїзду класу "люкс" Golden Chariot ("Золота колісниця"). Він буде оздоблений за найвищим класом та розрахований на багатіїв, зокрема, на іноземих туристів.

У вагонах поїзда знаходяться 26 купе з двома односпальними ліжками, 17 купе з двоспальними ліжками, а також одне купе для людей з інвалідністю, повідомляє Суспільне з посиланням на starofmysore.com.

Всередині відремонтованих номерів облаштують нові м'які меблі та елегантні драпірування, розмістять посуд і столове наряддя відомих міжнародних брендів, а також вишуканий асортимент постільної білизни.

Також у номерах встановили смарт-телевізори з підтримкою Wi-Fi та доступом до Netflix, Amazon, Hot Star та інших відеосервісів. Окрім того, з міркувань безпеки всередині вагонів встановили камери відеоспостереження та систему пожежної сигналізації.

Досвідчені кухарі створили меню, в якому пропонують страви як міжнародної, так і місцевої кухні. Також пасажирам пропонуватимуть домашні вина і пиво та безліч інших спиртних напоїв. Окрім того, гостям пропонуватимуть спа-процедури в бортовому спа-салоні, який оснащений сучасними тренажерами для любителів фітнесу.

Поїзд відправлятиметься з Бангалора до штатів Карнатаке, Кералі й Таміл Наду. Його маркетингом і експлуатацією опікуватиметься відділ подорожей, туризму та гостинності Міністерства залізничного транспорту країни.

Зі спа-салоном: в Індії запустять розкішний поїзд для багатіївЗі спа-салоном: в Індії запустять розкішний поїзд для багатіївЗі спа-салоном: в Індії запустять розкішний поїзд для багатіїв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів