Поділитись:

На Волині відновлять рух одного з поїздів

Неділя, 01 листопада 2020, 04:57

На Волині відновлять рух дизеля «Ковель – Заболоття». Свої рейси потяг відновить із понеділка, 2 листопада.

Про це повідомила депутатка Заболоттівської селищної ради Ольга Головій у фейсбуці.

Вона розповіла, що таку відповідь їй дали в Офісі Президента.

«Львівська залізниця призначила 4 потяги «Ковель-Заболоття-Ковель» з 02.11.2020», – повідомили депутатці в Офісі Президента.

Нагадаємо, проблему відсутності потяга Ольга Головій озвучувала під час візиту на Волинь президента Володимира Зеленського.

Як розповідала обраниця, відмінили рух дизеля ще на початку карантину цього року, мотивуючи заходами з протидії поширення коронавірусу. Спершу залізничники зазначали, що це тимчасово. Однак після послаблення обмежень дизель не відновив свої рейси.

«Ми зверталися до керівництва ковельського залізничного вузла, на що почули відповідь, що треба офіційне звернення, запит. Зробили запит. За сприяння депутата облради Володимира Бондаря, який одразу взявся допомагати нам вирішити цю проблему, звернулися до «Укрзалізниці» через обласну раду. Нам відповіли, що є борги в ОТГ за перевезення пільговиків. На двох місцевих сесіях прийняли згодом рішення про виплату цих коштів, борги повернули навіть на 134%. Згодом разом із Володимиром Бондарем їздили до керівників залізниці у Рівне, у Львів. Усі пояснюють, що не проти існування такого дизеля, тут, на Волині, ми вже виконали всі свої зобов’язання перед залізничниками, що вже навіть готовий і відремонтований потяг для перевезень. Але нема згоди на це від «Укрзалізниці», – пояснювала тоді Ольга Головій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів