Поділитись:

"Смугастий носоріг" кличе дітей на святкування Halloween*

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 18:40
По місту ходять легенди, що в дитячому розважальому комплексі «Смугастий носоріг» мають гучно пролунати найкращі костюмовані вечірки Halloween, що проходитимуть  у диско-залі «Не кажи мамі».
 
В програмі: конкурси та розваги від ведучих, запальне диско, супер феєричне шоу дослідів від наших партнерів – агенства науково-розважальних шоу РNGN. Ну яке ж свято Halloween без магії? Звісно, наукової магії. Ми влаштуємо для вас справжнісінький парад крижаних духів і вогняних привидів. Будемо викликати морозного фантома, підпалювати темних чарівників, скуштуємо пластівці з сюрпризом і відлякаємо всю нечисту силу нашою супергарматою і потужними вибухами!
 
Ексклюзивно у ніч всіх святих майстер клас – виготовлення прикраси «баночка здійснення мрій», неймовірне фольговане шоу, тематичне глітерне тату для кожного гостя, унікальна фото-зона, солодкі подарунки. Вечірки проходитимуть 30.10 о 18.00 та 31.10 о 19.00, триватимуть дві години.
 
А в художній студіі «Смугастий носоріг» можна записатись на фейс арт - феї Смугастого створюватимуть нові неймовірні образи. А у нашій крамничці ви можете придбати  аксесуари  та прикраси до свята або зробити їх власноруч на майстер класі у художній студії.
 
Телефон турботи: +38 (066) 755 07 57.
Надрукувати
мітки:
коментарів