У кінотеатрі "Multiplex "Промінь" відбудеться "Ніч жахів"*

Четвер, 29 жовтня 2020, 18:16

Вже цієї суботи кінотеатр "Multiplex "Промінь" запрошує вас відсвяткувати Геловін переглядом найстрашніших фільмів жахів попередніх кіносезонів.

Пригощати любителів полоскотати нерви будуть фірмовим попкорном. Весь тиждень у кінотеатрі діє знижка -50 % на солоний попкорн різноманітних смаків: сметана та зелень, краб, сіль і гриби в сметані. Тому на якусь із жахачок попкорн можна придбати на пів ціни.

Спеціально до свята в прокат повертаються:

19:00 год. "Тихе місце" (16 +):

Фільм розповість про історію життя родини, яка стає заручницею інопланетної нечисті. Єдине правило зможе врятувати сім'ю: жодного звуку, адже як тільки тебе почують – ти загинеш. Це атмосферне кіно змусить вас відкласти попкорн в сторону, аби не створювати зайвого шуму!

21:00 год. "Ми" (16+):

Напружена стрічка  розповість про родину на відпочинку, життя якої перетвориться на справжнє пекло після зустрічі з моторошними гостями – своїми двійниками. Це не проста жахачка, адже фільм несе також потужний соціальний меседж, над яким ви точно задумаєтеся після перегляду.

21:30 год. "Смертельний лабіринт" (16+): 

Розповідь про кількох незнайомців, що опиняються у пастці зловісної квест-кімнати. Тут, у найсучасніших вигадливих лабіринтах, гравцям доведеться зустріти свої найпотаємніші страхи. Чим далі вони грають, тим зрозумілішим стає: шанси вибратися дорівнюють нулю.

Квитки купуйте на касі кінотеатру, на сайті чи в офіційному додатку кінотеатру.