Поділитись:

У кінотеатрі "Multiplex "Промінь" відбудеться "Ніч жахів"*

Четвер, 29 жовтня 2020, 18:16
У кінотеатрі «Multiplex »Промінь« відбудеться »Ніч жахів

Вже цієї суботи кінотеатр "Multiplex "Промінь" запрошує вас відсвяткувати Геловін переглядом найстрашніших фільмів жахів попередніх кіносезонів.

Пригощати любителів полоскотати нерви будуть фірмовим попкорном. Весь тиждень у кінотеатрі діє знижка -50 % на солоний попкорн різноманітних смаків: сметана та зелень, краб, сіль і гриби в сметані. Тому на якусь із жахачок попкорн можна придбати на пів ціни.

Спеціально до свята в прокат повертаються:

19:00 год. "Тихе місце" (16 +):

Фільм розповість про історію життя родини, яка стає заручницею інопланетної нечисті. Єдине правило зможе врятувати сім'ю: жодного звуку, адже як тільки тебе почують – ти загинеш. Це атмосферне кіно змусить вас відкласти попкорн в сторону, аби не створювати зайвого шуму!

21:00 год. "Ми" (16+):

Напружена стрічка  розповість про родину на відпочинку, життя якої перетвориться на справжнє пекло після зустрічі з моторошними гостями – своїми двійниками. Це не проста жахачка, адже фільм несе також потужний соціальний меседж, над яким ви точно задумаєтеся після перегляду.

21:30 год. "Смертельний лабіринт" (16+): 

Розповідь про кількох незнайомців, що опиняються у пастці зловісної квест-кімнати. Тут, у найсучасніших вигадливих лабіринтах, гравцям доведеться зустріти свої найпотаємніші страхи. Чим далі вони грають, тим зрозумілішим стає: шанси вибратися дорівнюють нулю.

Квитки купуйте на касі кінотеатру, на сайті чи в офіційному додатку кінотеатру.

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів