Поділитись:

Лучан кличуть на "Святкову алею-2016"

Понеділок, 15 серпня 2016, 13:38
Лучан кличуть на «Святкову алею-2016»

"Святкова алея-2016" діятиме два дні: у День міста і День Незалежності України (20 і 24 серпня).

Захід відбуватиметься у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Організатори: ГО "Волинський Актив Молоді", інтернет-проект Наш Луцьк LIFE та NLL PROMO GROUP за сприяння відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради.

В усі дні "Святкової алеї-2016" діятиме 5 локацій.

Перша локація – "Територія розваг":

Хедлайнером святкування Дня міста (20 серпня) буде гурт "Без Обмежень" (м. Київ ).

24-го серпня виступатиме студія гумору "WeekEND" (Тернопіль). Також в цей день буде "DISCO Марафон 2016", учасниками якого стануть найкращі і найвідоміші ді-джеї та МС Луцька.

У цій локації впродовж двох днів заплановані також: виступ гурту "Четвертий Вимір" , бойовий гопак, флеш-моб, виступ гурту "TWICE A WEEK", акордеоніста Романа Воронка, брейк-данс від "IRON CITY", показ мод від Марини Занюк, "Алея у вишиванці", "парад найкращих: ведучих, шоу-балетів, вокалістів", караоке, вогняне шоу.

На відвідувачів чекатимуть призи, конкурси, розваги та інші цікавинки.

Друга локація – "Територія їжі".

Третя локація – "Дитяча територія" : аніматори, веселі конкурси від ТМ "Ласунка" з призами для дітей, рухливі ігри з м'якими подарунками від компанії "Тигрес".

Четверта локація – "Територія краси": буде все, запевняють організатори: від одягу до макіяжу та зачіски, фітнес та порад професіоналів міста і багато іншого.

П'ята локація – "Найбільша handmade ярмарка міста Луцьк": десятки майстрів, сотні виробів, багато майстер-класів та найкращих виробів.

Лучан кличуть на «Святкову алею-2016»

Лучан кличуть на «Святкову алею-2016»

Лучан кличуть на «Святкову алею-2016»

Надрукувати
мітки:
коментарів