Поділитись:

Під Луцьком влаштували автогонки

Середа, 28 жовтня 2020, 19:30

Нудьгу карантинного періоду було обірвано. Поціновувачі автоспорту та водії, які бажають поліпшити навики керування, розігріли атмосферу. Серед симфоній гуркоту, хмар які роблять дрифтингові авто, найбільше враження справили жінки, які не побоялись взяти участь.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Дійство відбувалось у неділю, 25 жовтня, на закритій території аеродрому села Крупа, що знаходиться в передмісті Луцька.



Організатори заходу: ГО «Волинським Автомобільно - Мотоциклетним Клубом - West Level» та ГО «Об’єднання жінок за кермом «Я Водійка».



Ранковий туман не став на заваді при організації. Змагання стартували об 11:30. Перед початком кожен учасник проходив обо'язкову реєстрацію, після отримання особистого номера водії мали можливість ознайомитися із трасою. Далі відбувся брифінг, де пояснювали, як правильно поводитися на трасі, аби не впасти «обличчям в бруд» під час проходження «бойового кола». Всього зареєструвалося 16 жінок та 22 чоловіки.

Змагання відбувалися за системою Джимкхана, що має на меті проходження траси з перешкодами на час. Участь можна було прийняти як на звичайних авто, так і на професійно дообладнаних.

Впродовж дня з гостями та учасниками дійства запалювали діджей Slavni та заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець.

Захід відвівало близько 600 глядачів, серед них були гості з інших міст: Тернополя, Львова, Рівного.



Організатори потурбувалися про заохочувальні призи для усіх присутніх. Це були кружки з логотипом «Луцьк-приємне відкриття», туристичні рюкзаки, флешки, питні банки, сертифікати. Учасників та переможців нагороджували грамотами і кубками.

Під кінець змагань глядачі мали можливість побачити феєричне дрифт шоу професіоналів. Метою проведення даного змагання було поліпшення та розвиток керування авто серед жінок та професіоналів, що було можливим завдяки розподіленню по класам. Організатори розуміючи важливість навичок керування авто, переслідують просування ідеї у маси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів