Поділитись:

У Кабміні гроші по програмі для онкохворих передали на дороги

Вівторок, 27 жовтня 2020, 15:00
У Кабміні гроші по програмі для онкохворих передали на дороги

Кабінет міністрів передав 61,55 мільйона гривень, передбачених у 2020 році МОЗ за програмою по удосконаленню молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань, Укравтодору для покращення стану доріг загального значення у Львівській області.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 21 жовтня, передають "Наші гроші".

Зазначається, що загалом за цією бюджетною програмою перерозподілили 104,752 млн грн.

Зокрема, 20 мільйонів гривень передали Міносвіти для реставрації головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка, 7,2 мільйонів гривень – Міносвіти на створення Міжнародного центру підготовки пілотів на базі НАУ, 6 мільйонів гривень – Міносвіти на реставрацію староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря по вул. Григорія Сковороди, 2 у Подільському районі Києва.

Ще 10 мільйонів гривень передали Міненерго на реалізацію державного інвестиційного проєкту "Новокостянтинівська шахта. Розвиток виробничих потужностей".

Кабмін також затвердив перерозподіл загального бюджету, наданого Укравтодору.

Так, із 70 мільйонів гривень, виділених на будівництво траси М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, 65,77 мільйона піде на осучаснення сполучення Київ-Суми-Харків (в межах Чернігівської та Сумської областей), а 4,22 мільйона – також на розвиток доріг у Львівській області.

До слова, упродовж двох тижнів з "коронавірусного" фонду виділили 2 674,8 мільйона гривень на відновлення автодоріг державного значення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів