Поділитись:

На луцькому фудкорті відкрився перший ресторан близькосхідної кухні «Хумус і я»*

Вівторок, 27 жовтня 2020, 21:02
На луцькому фудкорті відкрився перший ресторан близькосхідної кухні «Хумус і я»*

Фудкорт Grand Central на 4 поверсі РЦ «Промінь» – місце, де можна покуштувати кухню з різних куточків світу. Відтепер також і близькосхідну: хумус, піта, бабагануш та безліч інших традиційних страв без жодних адаптацій.

В «Хумус і я» ви скуштуєте страви, характерні для ізраїльської, іракської, туніської, ліванської традицій. 

Для Луцька – це абсолютна новинка. Першу спробу познайомити містян з близькосхідною кухнею Віталій Смаль, власник закладу, зробив ще 5 років тому на Lutsk Food Fest. Людям не зайшло. Але він був впевнений: це тимчасово. Зараз же хумус можна придбати ледь не у кожному магазині, а шакшуку готують в багатьох закладах, тож поступово ця кухня вплелася в наше життя.

Страви в закладі не адаптовані до смаків українців. Тут їх готують за традиційними рецептами, а особливого смаку додає майстерність працювати зі спеціями. Про них багато не розповідають, тож залишимо це секретом закладу.

«Хумус і я» пропонує багато страв, які прийдуться вам до смаку. Але для тих, хто тільки знайомиться з близькосхідною кухнею, рекомендують почати з меззе. Це сет закусок. Також радять спробувати бабагануш – страву з баклажанового пюре та кунжутної пасти. Її подають з йогуртом, зернами гранату та зеленню.

На луцькому фудкорті відкрився перший ресторан близькосхідної кухні «Хумус і я»*

Для любителів street food готують піту: з фалафелем, курячим шніцелем, булгуром з м’ясом, фрікасе, селерою – на будь-який смак.

Отже, не піцою та суші єдиними тепер живе Луцьк. Для тих, хто постійно шукає нових смаків, емоцій та відчуттів, є оригінальне і унікальне місце.

Запрошуємо на фудкорт Grand Central Food Terminal.

«Хумус і я» працює щодня з 10:00 до 21:00.

Надрукувати
мітки:
коментарів