Поділитись:

Вибори в Ковелі: Уніга оскаржуватиме результати

Вівторок, 27 жовтня 2020, 11:03
Вибори в Ковелі: Уніга оскаржуватиме результати

(На фотоколажі: Ігор Чайка та Олег Уніга)

Кандидат на посаду Ковельського міського голови від партії "Слуга народу" Олег Уніга заявив, що не визнає попередні результати виборів, відповідно до яких, він мінімально програв представнику партії "За майбутнє" Ігорю Чайці

Про це Уніга написав на своїй сторінці у соціальній мережі "Facebook".

За його словами, зібравши дані та відповідну інформацію, він прийняв рішення боротися до кінця. Його команда буде оскаржувати кожне порушення. Зі слів Уніги, в ніч підрахунку з кількома дільницями зник телефонний зв'язок. 

"До 04:00  26 жовтня 2020 орієнтовно 54% протоколів були опрацьовано і я лідирував. Однак, після 4:00 зв’язок з 9 дільницями раптово зник. Наші члени комісії на зв’язок чомусь не виходили. Тривала і дивна перерва вплинула на попередні неофіційні дані, які ми не можемо ні спростувати, ні підтвердити!" – повідомив кандидат. 

Уніга пише, що було виявлено чимало "підозріло пошкоджених бюлетенів". 

"З’ясувалося, що є підозріло багато пошкоджених бюлетнів, де голоси були віддані за мене. У деяких дільницях, зокрема у селах Гішин, Ружин та інших, де невелика кількість виборців, голоси не могли підраховувати до ранку, при тому, що в багатьох ковельських дільницях за годину справлялися з математичною операцією, маючи тисячі бюлетнів! Якщо у мене та нашого штабу не буде жодних сумнівів – лише тоді ми беззаперечно визнаємо результати виборів на посаду Ковельського міського голови!", – йдеться у дописі. 

Нагадаємо, відповідно до попередніх результатів виборів (дані паралельного підрахунку), які оприлюднив представник "Європейської солідарності" Сергій Кошарук, Ігор Чайка мінімально переміг на виборах Ковельського міського голови. 

  1. Чайка Ігор 16,5%
  2. Уніга Олег 16,0%
  3. Корець Анатолій 11,9%
  4. Смітюх Іван 9.3%
  5. Кошарук Сергій 9,2%
  6. Кіндер Олег 8,5%
  7. Пініс Ігор 5,3%
  8. Геч Олександр 4,9%
  9. Поліщук Юрій 4,6%
  10. Тусь Іван 4,3%
  11.  Верчук Ігор 3,9%
  12. Семенюк Ігор 2,8%
  13. Пархонюк Володимир 1,1%
  14. Ткачук Олександра 0,5%
  15.  Силюк Микола 0,4%

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів